Момчетата от бургаското трио ще пеят на 24 март, петък, в

...
Момчетата от бургаското трио ще пеят на 24 март, петък, в
Коментари Харесай

DÉJÀ VU с нова авторска песен, номинирани са в четири категории за годишните награди на БГ Радио

Момчетата от бургаското трио ще пеят на 24 март, петък, в култовия пиано-бар „ Нептун ” и ще показват за своите почитатели атрактивно музикално шоу

В началото на март бургаското трио DÉJÀ VU показа новия си шлагер „ Смесени сигнали ”, която е по музика на Мирослав Станчев, текст на Ивайло Вълчев и аранжимент на Алекс Нушев. Песента към този момент звучи по БГ Радио и е с клубно съвременно звучене. Очакванията са да се трансформира в един от огромните летни шлагери за 2023 година

Тримата превъзходни реализатори - Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, в същото време са номинирани в четири категории на БГ Радио - - за българска ария, български дебют, българска група и български текст, с друга тяхна авторска ария – „ Път към върха ”. В момента върви гласоподаване, което ще продължи до 8 май и всеки, който желае да поддържа бургаските гении,.

В края на март триото отпътува за Братислава. С тях ще бъде и обичаната бургаска певица Тони Димитрова. Те ще изнесат взаимен концерт във връзка формалните празнувания за 30-годишнината от установяването на дипломатически връзки сред Република Словакия и Република България.

Песента „ Смесени сигнали ” бе показана и в Шоуто на Слави. Предстои да бъде сниман клип на песента през месец май, който ще бъде сниман напълно в Бургас.



Най-новата авторска ария на DÉJÀ VU " Смесени сигнали " с присъединяване на музикантите Ку-ку бенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР